Hirdetés

Tom Cruise végre hátradőlhet, véget ért a Mission: Impossible 7 forgatása

|

Bár nemrég elhalasztották a premiert, a forgatási munkák csúszása miatt már nem kell aggódni többet.

Hirdetés

Múlt héten még arról kellett beszámolnunk, hogy a Paramount (újra) majd fél évvel elhalasztotta a Mission Impossible 7 premierjét, mely jövő tavasz helyett így ősszel fog megérkezni a mozikba. A forgatási munkálatokat többször is le kellett állítani a COVID miatt (ami folyamatos csúszásokat eredményezett a premier dátumában is), illetve kiszivárgott az is, hogy a franchise arca, Tom Cruise milyen hangnemben illette a munkatársakat, amiért azok félvállról vették az óvintézkedéseket.

Hirdetés

A sokasodó baljós jelek ellenére végre fellélegezhetnek a projekt készítői, élükön Cruise-zal, mivel a hetedik rész forgatási munkálatai egy Twitter poszt alapján befejeződtek, így további csúszások miatt már biztos nem kell tovább halasztani a premiert, mely mostani állapotában a 2022. szeptember 30-át tükrözi. Persze Cruise-nak és társainak nem lesz sok ideje a pihenésre, hiszen ahogy azt a Twitter poszt is írja, máris ráfordulnak a nyolcadik rész forgatására.

A Mission: Impossible 7-re Cruise mellett visszatér Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, valamint Henry Czerny. Új arcokból sem lesz hiány, hiszen feltűnik majd Shea Whigham, Pom Klementieff, illetve Esai Morales, aki az ügyeletes rossz arc lesz az új fejezetben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.