Hirdetés

Tom Hardy lehet Daniel Craig utódja James Bond szerepében

|

Újabb trónkövetelő bukkant fel a porondon, ezúttal talán nem is alaptalanul.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy a Nincs idő meghalni alcímmel ellátott Bond mozi lesz Daniel Craig utolsó keringője Ian Fleming híres titkos ügynökével. Mindez némiképp sajnos be is árnyékolja a Craig búcsúzását, hiszen hónapok óta az a téma, hogy vajon ki lesz a következő James Bond? Belefuthattunk számos pletykába és találgatásba az interneten, sőt még mi is összeszedtünk 7 olyan színészt, akit szívesen látnánk a 007-es szerepében, de most elképzelhető, hogy megvan a végső befutó.

Hirdetés

A Daily Mail jelentése szerint Tom Hardy nyerte el a szerepet még júniusban és az volt a terv, hogy a Nincs idő meghalni premierje után érkezik is a hivatalos bejelentés. Ahogyan sok másik filmnek, úgy természetesen az új Bond mozinak is folyamatosan csúszott és változott a bemutató dátuma, így a bejelentéssel is várt a stúdió. Jelenleg is nehéz megmondani, hogy marad-e a novemberi dátum, már csak azért is, mert országonként és régiónként is különbözőek a szabályozások. Ennek eredményeképpen arról szólnak most a pletykák, hogy csupán jövőre fog megtörténni a nagy leleplezés.

Hardy fizimiskájában sokat hasonlít Craigre, így már a pletykák előtt is sokan őt jelölték a szerepre. Szerepeltetésével folytatódhat a nyersebb és agresszívabb Bondok sora, ami kifejezetten kedvez azoknak az akciódúsabb kémtörténeteknek, amelyek felé a franchise mozgott az utóbbi években. Ennek tetejében Hardy 9 évvel fiatalabb is Craigtől - aki egyrészt épp a fizikai megterhelés miatt szállt ki a szerepből - így a következő évtizedre fixen meg is lehet a 007-es ügynökünk. Érdeklődve várjuk, hogy a stúdió hivatalos bejelentése megerősíti vagy éppen cáfolja-e majd a pletykát.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.