Hirdetés

Új szinkronos előzetest kapott a legújabb Bond-film, a Nincs idő meghalni

|

Továbbra is veszettül szórakoztatónak ígérkezik Daniel Craig hattyúdala a 007-esként.

Hirdetés

A 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni az első 2020-as filmek között volt, amelyeket igen bölcsen elhalasztottak a koronavírus-járvány miatt. Mivel Christopher Nolan új filmje, a Tenet egész szépen muzsikált a körülmények dacára, jelen állás szerint a Daniel Craig 007-esét utoljára szerepeltető kémfilm is bemutatkozhat idén novemberben, amit mi sem támaszthatna alá jobban, mint egy frissen debütált, agyeldobós előzetes.

Hirdetés

Az új James Bond-filmet már a legelső kedvcsináló is a 2020 legjobban várt filmjei listánk élére repítette, ami Cary Joji Fukunaga (True Detective) rendezésében és Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) forgatókönyvéből valóban könnyűszerrel válhat a Daniel Craig-éra egyik legizgalmasabb darabjává. A történet szerint a már visszavonult Bond nem sokáig pihenhet, ismét neki kell megmentenie a világot a zseniális Rami Malek (Mr. Robot, Bohém rapszódia) által megformált, veszélyes technológiával rendelkező gonosztevőtől.

Szinkronos:

Feliratos:

A filmben Craig mellett visszatér Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Bill Tanner) és Christoph Waltz (Blofeld), a szereplőgárdához pedig újonnan csatlakozott a már említett Rami Malek, a Bond utódját megformáló Lashana Lynch és Ana de Armas is. A Nincs idő meghalni magyar premierje november 19-én lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.