Hirdetés

Tom Hardy nagyon szeretne egy Venom-Pókember crossovert

|

A színész megpróbálja összehozni a két karaktert.

Hirdetés

Ahogy közeledünk Venom 2. - Vérontó megjelenéséhez (amit sajnos megint eltoltak), úgy kezdenek ismét felszínre törni azok a hangok, amelyek arra kíváncsiak, hogy vajon mi lesz a franchise sorsa, és mikor sikerül végre megegyeznie valamilyen úton-módon a Sony-nak és a Disney-nek, amelynek keretén belül egymásnak ereszthetnék Venomot Pókemberrel? Ami, mint kiderült, még Tom Hardy-nak sem lenne ellenére. Sőt.

Hirdetés
 

A színész nemrég az Esquire-nak készített egy interjút a közelgő filmje kapcsán, amelyben szóba került a crossover is. Hardy pedig elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha együtt szerepelhetne a vásznon a Tom Holland-féle Hálószövővel, sőt, azt is elárulta, hogy már egy ideje ennek a megvalósításán fáradozik:

Hanyag lennék, ha nem próbálnék meg minden áron létrehozni bármilyen kapcsolatot a két karakter között. És nem lenne enyém ez a munka, ha nem lennék nyitott erre, és nem ragadnék meg akármilyen lehetőséget, eshetőséget ezzel kapcsolatban, vagy ne lennék izgatott ennek a gondolatától. 

Hardy persze tudja, hogy nem egyszerű ezt összehozni, hiszen Pókember filmes jogai nem egy stúdió kezében van, éppen ezért nem lesz elég csak az ő közbenjárása az ügyet illetően:

Nyilvánvaló, hogy ez egy hatalmas szakadék, amelyet át kellene ugrani, és egy ember egyedül kevés ahhoz, hogy áthidalja ezt. Ehhez sokkal magasabb szintű diplomáciai készségekre és intelligenciára lenne szükség, le kellene ülni, beszélgetni, tárgyalásokat folytatni. De ha mindkét oldal nyitott lenne rá, és mindegyiknek haszna származna belőle, akkor nem látom az akadályát a két karakter közös kalandjának. 

A Venom 2. - Vérontó a jelenlegi állás szerint október 15-én érkezik a mozikba, míg Pókemberrel előreláthatólag idén decemberben találkozhatunk a Nincs hazaútban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.