Hirdetés

Tom Holland nyilatkozott az Uncharted filmmel kapcsolatban

|

Az Uncharted adaptáció fiatal főszereplője beszélt a projektről és arról, hogy kit látna szívesen mentoraként a filmben.

Hirdetés

Múlt héten kiderült, hogy Tom Holland Pókember megformálása után egy másik potencionálisan nagy franchiseba is beleveti magát főszereplőként, méghozzá az Uncharted játékok adaptációjába. A filmes verziót már régóta szeretné összehozni a stúdió, de eddig kellett várni arra, hogy olyan ötlet kerüljön eléjük, amire szívesen áldoznak pénzt és energiát.

Hirdetés

A Nathan Drake-et megformáló Holland most egy interjú során mesélt arról, hogy hogyan került a szerepbe:

"Ez egy izgalmas darab. Eleinte még nem sokat tudtam róla. Szinte csak jött magától. Egyszer Tim Rothman-nal [vezérigazgató] beszélegettünk arról, hogy milyen különböző Sony-s filmekben szeretnék dolgozni és ekkor jött az ötlet, hogy talán egy fiatal Nathan Drake-ről készült film érdekelné a nézőket. Shawn Levy-vel [rendező] az MTV díjátadón találkoztam, ahol röviden beszéltünk arról, hogy talán több potenciál rejlik egy eredet történetben, mint abban, ha lemásolnánk a játékokat. Úgy vettem észre, hogy az embereknek tetszik az ötlet. Alig várom, hogy tovább tárgyalhassuk a dolgot."

Drake mellett a film fontos szereplője lesz Sully is, aki egyfajta apafigura a főhős számára. Tom Holland elárulta, hogy melyik két színészt látná szívesen ebben a szerepben.

"Szerintem Jake Gyllenhaal remek lenne, de nemrégiben jártam a Jurassic World [folytatásának] forgatásán, amit a barátom rendez és Chris Pratt a főszereplője, akivel remekül összebarátkoztunk az utóbbi hónapokban, és szerintem kiváló Sully-t alakíthatna. Tényleg jó lenne, mert ha az idősebb Nathan Drake-ről csinálnánk filmet akkor szerintem Chris-nek kellene őt játszania. De Sully-nak is remek lenne, szeretek Chris-el dolgozni."

Az Uncharted film forgatókönyve jelenleg is készül, a forgatás kezdete egyelőre nem tisztázott, de ha zöld utat kap a szkript, akkor valószínűleg rögtön elkezdődnek a munkálatok, amint Tom Holland időt tud rá szakítani 1-1 Pókember és Bosszúállók film között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.