Hirdetés

Tom Holland nyilatkozott Pókember jövőjéről

|

Érthetően meg van kötve a keze a színésznek, így nem meglepőek a szavai.

Hirdetés

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a Disney/Sony ügyben a két stúdió sem tud dűlőre jutni, aminek leginkább a Marvel rajongók látják majd kárát a Pókember kapcsán. A 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúban debütált Tom Holland-féle hálószövő rögvest belopta magát a képregényrajongók és a nézők szívébe egyaránt. Közülük sokan amiatt szerették, mert ezzel végre tényleg egy tinédzser Pókember született, aki hibázik, meggondolatlan, sokszor nagyképű - egyszóval gyerek, és eredetileg ilyennek is álmodták meg a karaktert. Viszont az idén júliusban debütált Idegenben után úgy néz ki, más utakon fog járni Holland, aki egyszer már nyilatkozott az ügy kapcsán, most viszont sokkal őszintébben és szókimondóbban válaszolt a riporterek kérdéseire.

Hirdetés

Hollanddal a minap a GQ készített egy hosszabb interjút, amiben az elkövetkező filmszerepei mellett rákérdeztek a Pókemberre is, mellyel kapcsolatban a színész a rá egyáltalán nem jellemző szomorkás, de mégis reményteljes módon válaszolt:

"Kicsit sem vagyok szemérmes azt állítani, hogy az elmúlt öt év mennyire hihetetlen volt számomra a Marvelnél. Tényleg egy életre szóló élmény volt, és többek között nem lehetek nekik elég hálás, hogy segítettek megvalósítani az álmaimat. Nem mellesleg a Sony is rendkívül jó volt hozzám, és a világszintű sikere a Pókember: Idegenben-nek támasztja alá a támogatásukat, az adottságaikat és az elköteleződésüket is. Pókember jövője és egyben öröksége nagyon jó kezekben lesz a Sonynál, emiatt pedig nem lehetek más, csak hálás…"

Nyilvánvalóan Tom Hollandnak közel semmiféle beleszólása nem lesz ebbe a vitába, és mivel még éles szerződés köti őt a karakterhez (ki tudja, mennyi ideig), így az oldalfoglalása valamilyen szinten érthető. Mi csak reménykedni tudunk, hogy azért nem mi isszuk meg ennek az üzletnek a kárát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.