Hirdetés

Tom Holland és Kevin Feige nyilatkozott a Pókember-filmek sorsáról

|

A két alkotó őszintén, diplomatikusan válaszolt a mostani D23-on a karakter lehetséges jövőjéről.

Hirdetés

Nem akar javulni a Marvel-Sony helyzet, így nagyon úgy látszik, hogy az utóbbi kivonja magát az előbbi hatásköréből, ami azt vonja maga után, hogy az őt megillető jogokat is viszi. Ezek közül a legkézenfekvőbb nyilvánvalóan a Pókember-filmeké, főleg azon öt Marvel film (Amerika Kapitány: Polgárháború, Hazatérés, Idegenben és a persze a Végtelen háború és a Végjáték) kapcsán, amik után belopta magát sokunk szívébe a barátságos és közkedvelt hálószövő. Eddig ebben az ügyben nem szólaltak meg a fejesek (holott még egy októberi tüntetést is terveznek a Sony főhadiszállásán), egészen ez idáig, hiszen a D23 keretein belül végre maga Pókember, vagyis Tom Holland és a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is nyilatkozott.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban mind Holland, mind pedig Feige őszintén, egyáltalán nem sértő módon válaszolt a feltett kérdésekre - vagyis mondhatjuk, a rájuk jellemző visszafogottsággal. Míg Holland szerint nem fog változni Pókember központi szerepe a képregények világában, addig Feige már nem volt ennyire derűlátó. Tom Holland így nyilatkozott:

"Alapvetően öt nagyszerű filmet csináltunk együtt ez alatt az öt nagyszerű év alatt. De ki tudja, mit hoz a jövő? De bizton állíthatom, hogy én továbbra is Pókember maradok, mert imádom ezt csinálni. Nagyon szórakoztató lesz, és ez a mi döntésünk is. Viszont Pókember jövője egy kissé meg fog változni, de ugyanolyan király és lélegzetelállító lesz, mint volt, és mi biztosan meg fogjuk találni a módját, hogy még nagyszerűbbé tegyük."

Hasonló pozitivitással beszélt Feige is a filmekről, holott ő egy kissé szkeptikus a karakter jövőjét illetően:

"Pókember miatt hálásak és nagyon boldogok vagyunk. Megkaptuk a lehetőséget, hogy öt filmet elkészíthessünk vele - kettő különállót és hármat a Bosszúállókkal karöltve. Egy olyan álom volt ez számomra, amiben már nem is hittem annyira. De ennek is egyszer véget kellett érnie. Jól tudtuk, hogy csak egy bizonyos mennyiségű idő áll rendelkezésünkre, de elmondtuk a történetet, amit el szerettünk volna. És emiatt én egész életemben hálás leszek."

Nagy szavak ezek, de ha valóban igazak is, és ezzel maga Feige is búcsúzott a karaktertől, akkor még nagyobb hangsúlyt kapnak. Rettentő nagy potenciál maradt még ebben az új Pókemberben, és nekünk is lefelé biggyed a szánk a lehetséges projektek kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.