Hirdetés

Akár te is kibérelheted Tony Stark vidéki otthonát

|

Jól esne egy kis vakáció egy csendes és meghitt helyen? Mutatjuk a tökéletes úti célt a Marvel rajongóknak!

Hirdetés

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, akkor ne olvass tovább!

A Bosszúállók: Végjátékban Tony Stark (Robert Downey Jr.) felhagy a hősködéssel és a világ megmentésével, helyette egy békés helyre költözik, ahol visszahúzódva éli életét Pepperel (Gwyneth Paltrow) és lányukkal, Morgannel (Lexi Rabe). A kedves kis tóparti házikó, ami a film egyik utolsó jelenetében is fontos szerepet kap, egy nagyon is létező és bérbe vehető vendégszálló.

Hirdetés

Az Airbnb-n foglalható szálláshely eleinte nem kérkedett azzal, hogy náluk forgatták az év legsikeresebb blockbusterének egyes jeleneteit. Szemfüles Reddit felhasználók kellettek ahhoz, hogy a feltöltött képek alapján rájöjjön az internet milyen épületről is van szó, és végül a hely tulajdonosa is kapva kapott az alkalmon. A Georgia állambeli szálláshely most már azzal csalogatja a vendégeket, hogy eltölthetnek egy éjszakát Tony Stark házában, ráadásul az áraik is jócskán megemelkedtek.

Korábban 300 dollárért (~86.000 Ft) kaphatta meg valaki egy napra a teljes ingatlant, ami hatfelé szétosztva (ennyi a befogadóképesség) nem is annyira rossz azt véve, hogy Amerikában járunk és egy ilyen gyönyörű helyen. Ehhez képest most 800 dollár, azaz kb. 230.000 forint alatt nem is álmodhatunk róla, hogy itt üdültessük a családot. A húzós összeg ellenére nincs kétségünk afelől, hogy sokan lesznek olyanok, akik a film miatt bevállalják ezt a zsebbenyúlós utazást. Képzeljétek csak mekkora élmény lehet itt megnézni a Végjátékot! Egyedül az vigasztal valamelyest, hogy már nekünk sem kell túl messzire mennünk, ha híres filmes helyszíneket akarunk látni, hiszen Magyarországon is egyre több külföldi produkció készül. Talán egy napon a Marvel egyik stábja is ellátogat hozzánk (rád nézek Fekete Özvegy).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.