Hirdetés

Befejezték a The Witcher első évadának forgatását

|

A főszereplő, Henry Cavill mellett a sorozat showrunnerje is posztolt egy képet az örömhírről.

Hirdetés

Egy kifejezetten örömteli hírrel kedveskedünk a The Witcher-rajongóknak, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy az első évad forgatása befejeződött. Mind a főszereplő, Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill, mind pedig a sorozat showrunnerje, Lauren Schmidt Hissrich (a Daredevil, a The Defenders vagy éppen a The Umbrella Academy vezetőproducere) megerősítette a hírt; most már csak a vágás, illetve az utómunkálatok vannak hátra. Ha mindezek gond nélkül lemennek, akkor ténylegesen meg is kapjuk a teljes első évadot még az év végén, mi pedig nagyon reméljük, hogy ez így is lesz.

Hirdetés

Az örömhír miatt Cavill és Hissrich is egy-egy képet posztolt a saját Instagram oldalukra, ezzel megkoronázva a meglepően gyorsan lezajlott forgatást - amit részben idehaza vittek véghez. Amíg Hissrich "mindössze" egy mosolygós, láthatóan a stábbal közösen iszogatós fényképet örökített meg (a háttérben stílusosan egy fehér farkassal egyetemben) "Nagyon izgatott, nagyon büszke és egyben nagyon fáradt is vagyok" aláírással, addig Cavill a rá jellemző humorral egy sminkelős képet posztolt. Ezen Cavill mellett három másik ember is látszik, akik mind a színész maszkjával, illetve póthajával bíbelődnek. Cavill az alábbi szöveget írta a kép alá:

"A The Witcher első évada végre a végéhez ért. Habár éppen grimaszolok ezen a fényképen, de ez egy hihetetlen utazás volt! A stáb kimerülésig dolgozott, mindenki a maximumot hozta ki magából, és én nem lehetnék ennél büszkébb rájuk. A legközelebbi csapatom, Jacqui, Alibhe és Leah pedig a legprofibbak a szakmában, akik hosszú órákon át dolgoztak, hogy életre keltsék a Witchert, az ők keze nyoma érződik majd leginkább Geralton. Nagyon köszönöm, hölgyeim, hogy ezt az utazást rendkívülivé tudtátok tenni. Minden egyes alkalom, amikor hajnali 3-kor kellett kelni, megérte!"

Mi már nagyon várjuk a sorozatot és bízunk is benne, hogy a Netflix tudja, mit akar ezzel a szériával elérni, és azzal is tisztában vannak, hogy mekkora felelősség nyomja a vállukat. Viszont ha a Castlevaniával remekelni tudtak, akkor nagy valószínűséggel a The Witcherrel sem akad majd gondjuk. Aztán ki tudja? Majd meglátjuk az év végén.

Ti várjátok már a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.