Hirdetés

További Star Wars spin-offok vannak a láthatáron

|

A Lucasfilm még több Star Wars történetet tervez, amelyekről hamarosan lehullhat a lepel.

Hirdetés

Izgalmas volt a múlt hét a Csillagok háborúja rajongók számára hiszen megérkezett a  Star Wars: Az utolsó Jedik első ízelítője, ami máris elemzésekre és teóriák gyártására buzdította az embereket. Emellett a Zsivány Egyes is nemrégiben jelent meg digitális illetve lemezes formában, ami hasonló sikernek könyvelhető el, mint a mozis bemutatója volt. Ez az első spin-off történet egyfajta próba volt a Lucasfilm számára és látva, hogy milyen jól teljesített az alkotás, készek újabb Star Wars történetekkel megörvendeztetni a nézőket az elkövetkező években.

Hirdetés

A Star Wars Ünnepségen a stúdió elnöke, Kathleen Kennedy utalt egy 2020-ban érkező spin-offra, amelyet jövő nyáron már fel is fedhetnek a Han Solo előzmény érkezésével. Azóta Kennedy újfent mikrofon végre kerül és kiderült, hogy talán még ennél is hamarabb érkezhet a bejelentés.

"Hogy őszinte legyen éppen mostanában kezdünk el tárgyalni a spin-offokról. Van még négy-öt hét, amiket a Han Solo filmnek szentelünk, hamarosan pedig Colin Trevorrow IX. epizódjának forgatókönyvét is elolvassuk, szóval rengeteg dolgunk van, de a [Star Wars] történetekről is nemsokára értekezünk."

Hogy mi lesz a következő spin-off arról csak találgatni tudunk, de a pletykák között egy Obi-Wan, egy Bobba Fett és még egy fiatal felnőtt romantikus sztori is szerepel. Arról is érkezett már hír, hogy Sam Esmail, a Mr. Robot alkotója dolgozik egy Star Wars filmen, valamint J.J. Abrams is beszélt arról, hogy szívesen rendezne egy Ren lovagjairól szóló spin-offot. Bármelyik történettel folytatódik a spin-offok sora az nem kétséges, hogy nagy igénye van a rajongóknak ezekre az önálló sztorikra, így előbb-utóbb valószínűleg mindenki talál köztük kedvére valót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.