Hirdetés

Továbbra is tervben van a Joker 2.

|

A stúdió nem tett le a nagy sikerű alkotás folytatásáról.

Hirdetés

Valószínűleg még a Warner stúdiót is meglepte, hogy mekkora kritikai és pénzügyi sikert ért el 2019-ben a Joaquin Phoenix fémjelezte Joker, hiszen nem csak minden idők legtöbb bevételt generáló R-es alkotása lett a maga több mint 1 milliárd dolláros bevételével, de két Oscar-díjat is bezsebelt, köztük a Legjobb férfi főszereplő kategóriában. Nem csoda hát, hogy azóta kering a pletyka az interneten egy esetleges folytatásról, amelyet a legújabb hírek szerint továbbra is nagyon szeretne elkészíteni a stúdió.

Hirdetés

Ezek a híresztelések azután bukkantak fel ismét, hogy a múlt héten kiderült: fekete főhőssel készül a következő Superman-film, méghozzá J.J. Abrams produceri felügyeletével. Ezen hír mellé érkezett ugyanis egy jelentés, amely ugyan csak részleteiben, de tartalmazott információkat a stúdió későbbi DC-filmes terveiről. 

Ebben esett szó nemcsak a multiverzum bevezetéséről, ami ugye a Flash-mozifilmmel történik majd meg, hanem a különálló, a multiverzum részét nem képező alkotásokról. Itt emelték ki konkrétan a Matt Reeves-féle Batmant és a Jokert, amelyek tehát továbbra is önálló, semmihez nem kapcsolódó történetek lesznek, és ebben említették meg egy mondat erejéig, hogy még mindig terveznek folytatást készíteni a Bűn Bohóc Hercegének.

Ennél több azonban nem derült ki, így továbbra is érdeklődve várjuk, hogy mikor hagyja el a tervezői asztalt a projekt, és vajon sikerül-e a stúdiónak meggyőzni Todd Philips rendezőt, de főleg Phoenixet (akiről tudni érdemes, hogy eddigi karrierje során eddig még sosem vállalt be egyetlen folytatást sem), hogy térjenek vissza egy második rész erejéig is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.