Hirdetés

Továbbra is tervben van a Mad Max 5. része

|

A rendező elmondása szerint már történetük is van, csak még nem állt teljesen össze.

Hirdetés

Jelenleg mindenkit az éppen forgó Mad Max: Furiosa tart lázban a Mad Max franchise-zal kapcsolatban, amely A harag útja előzményeit hivatott majd elmesélni, és amelyben Anya Taylor-Joy alakítja majd a főszereplő Furiosát. Ám nem szabad elfelejteni, hogy George Millerék továbbra is tervezik a fő történetszálat is folytatni, amelyet nemrég maga Miller is megerősített.

Hirdetés

A rendező a Variety-nek nyilatkozott mostanában, akik feltették neki a kérdést, hogy mi a helyzet a Mad Max 5. részével. Miller pedig készségesen, de nagyon röviden elárulta, hogy már van egy történetük a Mad Max 5-höz (ami jelenleg Mad Max: The Wasteland munkacím alatt létezik), ám még rengeteg a tennivaló vele, mielőtt Max Rockatansky újra beülhet a volán mögé:

Van egy történetünk hozzá, de ezzel még sok a teendő, nem fejlődött ki teljesen. Meglátjuk, hogy az idő előrehaladtával miként változik ez.

Tehát továbbra sem hangzik úgy, mintha Miller tudná, mikor érkezhet a Mad Max 5. a mozikba, de az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy a projekt továbbra is tervben van. Reméljük Tom Hardy is visszatér majd Max szerepében, mert bár a színész korábban elárulta, hogy három további Mad Max-filmre van szerződése, ez ennyi idő távlatában nem tudjuk, hogy továbbra is fennáll-e.

A 2015-ben kiadott Mad Max: A harag útja 30 év után indította újra George Miller franchise-át, amelyben a címszereplőt alakító Tom Hardy Charlize Theron Furiosájával fogott össze, hogy egy páncélozott tartálykocsival próbáljon meg elmenekülni a Hallhatlan Joe által vezette fanatikusok csapatai elől a kietlen pusztában. A film egészen elképesztő sikereket ért el, a lélegzetelállítóan látványos és adrenalindús akciójeleneteknek köszönhetően igazi kultklasszikus lett azonnal, amely végül hat Oscar-díjat is bezsebelt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.