Hirdetés

Befutott a Toy Story 4 első szinkronos előzetese

|

Hamarosan visszatér Woody és csapata.

Hirdetés

Azok után, hogy nem csak rendezőváltáson, de forgatókönyvíróváltáson is átesett a Toy Story 4. része, most már talán kijelenthető, hogy sínen van a film, ugyanis a Disney nemrég közzétette róla az első, rövidke kis teaser trailert, melyben természetesen visszatér majd Woody, a barátságos játékcowboy és Buzz, a vagány műanyag űrhajós is (akiknek az eredeti változatban ezúttal is Tom Hanks és Tim Allen kölcsönzi majd a hangját).

Hirdetés

A rendező, Josh Cooley is megszólalt a filmmel kapcsolatban:

Mint a legtöbben, én is azt feltételeztem, hogy a Toy Story 3 a történet vége, és lezárásra került Woody sztorija Andy-vel. Azonban kiderült, hogy csak úgy, mint az életben, minden vég valami újnak a kezdetét jelenti. Woody ezúttal már egy új szobában van, új játékokkal és egy új gyerekkel, mely egy nagyon szórakoztató utazás lesz.

A Toy Story 4. része 2019. június 20-án érkezik meg a hazai mozikba.

Szinkronos:

Eredeti: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.