Hirdetés

Új forgatókönyvírót kapott a Toy Story 4

|

Úgy tűnik, nem megy minden zökkenőmentesen a legújabb Toy Story munkálatai során, hiszen a rendezőváltás után a forgatókönyv írópárosa is otthagyta a filmet, kiknek helyettesítőjére nemrég derült fény.

Hirdetés

A jövő év nyárára tervezett Toy Story folytatás kapcsán egyenlőre nem mondható el, hogy minden a legnagyobb rendben lenne. A Toy Story atyja, John Lasseter otthagyta a rendezői széket (kinek helyét az eddigi társrendezőként jegyzett Josh Cooley vette át), nem sokkal később pedig a forgatókönyvírópáros, Rashida Jones és Will McCormack is távozott.

Hirdetés

Felmondásukat próbálták kapcsolatba hozni a John Lasseter ellen felhozott zaklatási ügyekkel, de az írópáros ezt cáfolva ezt a nyilatkozatot tette közzé:

Kreatív és filozófiai nézetkülönbségek miatt távoztunk. A Pixarnál a nők és a más bőrszínű emberek szavának nincs ugyanakkora súlya.

Valószínű, hogy ennek lehet köze ahhoz, hogy Stephany Folsomot szerződtették le, az írónőt, aki nem rendelkezik nagy múlttal a jegyzett forgatókönyveket illetően. A Thor: Ragnarök forgatókönyvén is dolgozott, de végül nem került bele a neve a stáblistába.

Ti mit gondoltok a történtekről? Az új alkotógárda is összehozhat a megszokott minőséget nyújtó Toy Story filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.