Hirdetés

D23 Expo - a Toy Story 4 új rendezőt, a Jégvarázs 2 új címet kapott

|

A Toy Story 4-nél rendezőváltás zajlott le, míg a Jégvarázs folytatása idővel új címet fog kapni.

Hirdetés

Az animációs vonalon különösen mély nyomot igyekezett maga mögött hagyni a Disney a saját expóján, hiszen a Dumbóról, az élőszereplős Oroszlánkirályról és Aladdinról, illetve az egyelőre cím nélküli fantasy meséjükről is új részleteket tudhattunk meg a hétvége folyamán.

Hirdetés

Ezt a vonalat folytatta John Lasseter, az első két Toy Story rendezője, aki bejelentette, hogy a negyedik felvonást az eredeti tervekhez képest mégsem ő fogja dirigálni, hanem az eddig társrendezőként jegyzett Josh Cooley. Lasseter executive producerként azonban a projekt berkein belül fog fontoskodni.

Ezen kívül semmi konkrétumot nem árultak el a készítők, úgyhogy nem erősítették meg azt a híresztelést sem, hogy a negyedik rész vajon valóban egy romantikus vígjáték lesz-e, melyben Woody és Bo-Peep románcát követhetjük majd végig, vagy egy közvetlen folytatása lesz a harmadik résznek. A Toy Story 4 2019. június 21-én fog debütálni a mozikban.

Lasseter a kedvenc játékaink meséje mellett arra is kitért, hogy a Disney másik közelmúltbeli üdvöskéje, a Jégvarázs, a szintén 2019-ben érkező folytatásra egy teljesen új címmel fog rendelkezni, de egyelőre még Jégvarázs 2 néven kell emlegetni. A direktor elárulta, hogy felmerült egy olyan ötlet, hogy a folytatás norvég címmel varázsolja el a közönséget, ám miután az angolra való visszafordítások következtében olyan megoldásokat kaptak, mint Frozen To vagy Frozen Toe, a (kínos) félreértések elkerülése végett inkább hanyagolták ezt a vonalat. A Jégvarázs 2 a tervek szerint 2019. november 27-én fog a mozikba kerülni.

Ti melyik 2019-es folytatást várjátok jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.