Hirdetés

Transformers 5 - új külsőt kapott Bumblebee

|

A Transformers filmek egyik legmenőbb járgánya, most még jobban fog kinézni a folytatásban.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a friss hírek a Transformers: The Last Knight háza tájáról. A napokban Michael Bay rendező felfedte a film főellenségét, ráadásul az is kiderült, hogy Sir Anthony Hopkins csatlakozott a stábhoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a színész legendát fogjuk-e látni az 5. Transformers moziban, vagy csupán valamelyik robot hangját fogja szolgáltatni.

Hirdetés

Ma egy kevésbé meglepő, de érdekes újdonsággal szolgálhatunk, ugyanis, ahogyan arra számítani lehetett, Bumblebee ismét egy új és naprakész külsővel fogja majd szelni az utakat. A Transformers 5-ben egy egyedi gyártású, 2016-os Chevy Camaroval lesz egyenlő a karaktere, amiről Bay már meg is osztott egy fotót.

Azok, akik abban reménykedtek, hogy Bumblebee visszakapja az eredeti Volkswagenes formáját, most biztosan csalódottak, de Michael Bay világában ez túlságosan amerikaiatlan húzás lenne. Kíváncsian várjuk, hogy vajon az új külső, Bee robot formájára is hatással lesz-e.

A Transformers: The Last Knight 2017. júniusában érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel és Isabela Moner.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.