Hirdetés

Transformers: The Last Knight - Űrdongó és Megatron is új kinézetet kapott

|

Új képek érkeztek a következőTransformers filmről.

Hirdetés

Már megszokhattuk, ha új Transformers film készül, akkor azt biztos, hogy Michael Bay rendezi, és a robotok mindig átesnek kisebb-nagyobb változáson. Nem csak amiatt, hogy a filmkészítők képesek legyenek kihasználni a legújabb számítógépes technológiákat, de ezzel is segítik frissen tartani a franchise-t, valamint a marketing osztály így pár évente új játékokat is a piacra dobhat. Nincs ez másként a készülő ötödik Transformersnél sem, ugyanis nem csak Űrdongó és Megatron, de még jó néhány másik robot is új külsőt kapott.

Hirdetés

A Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Mark Wahlberg, Laura Haddock, Sir Anthony Hopkins, John Goodman, Santiago Cabrera, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Isabela Moner, John DiMaggio, Ken Watanabe és Peter Cullen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.