Hirdetés

Mostantól akár minden évben jöhetne egy Transformers film

|

2019-ben jön a Michael Bay nélküli Transformers folytatás és az önálló Űrdongó filmet nyáron kezdik forgatni, hogy jövőre már nézhessük is.

Hirdetés

Lorenzo di Bonaventura, a Transformers filmek producere, egyik legutóbbi interjújában elárulta mik a közeli tervek a Transformers univerzumon belül. A legfontosabb talán, hogy augusztusban megkezdődik az őnálló Űrdongó film forgatása, ami kicsit kisebb büdzsével rendelkezik és a '80-as években játszódik, vagyis jövő nyáron már mozikba szeretnék küldeni, amit - ha minden terv szerint halad - a széria hatodik része fog követni rá egy évre, vagyis 2019-ben.

Hirdetés

Ha emlékeztek, Michael Bay ejtette el, hogy a szuper írógárda végül 14 filmet dob össze a stúdiónak, ebbe már a fenti kettő biztosan beletartozik, és nagyon úgy tűnik Bonaventuráék igyekeznek minden évben kidobni egy filmet, de a producernek erre is volt válasza:

Nézze, én mindig megvárom a nézőinket, mert arrogáns dolog a nézők előtt járni. Ha mégis megteszed, rosszul jársz. Nagyon sok filmet tervezünk és szükségünk van a nézőink támogatására, mert ezek a filmek nagyon sokba kerülnek.

Az utolsó lovagról itt írtunk, a világ nagy részén ezen a héten mutatják be és kíváncsian várjuk, hogy fog teljesíteni a kasszáknál és sikerül-e megtörnie az eddigi lejtmenetét a szériának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.