Hirdetés

14 (!!!) további Transformers film készülhet még el

|

Legalábbis Michael Bay szerint még ennyi filmre való ötletük van a tarsolyukban.

Hirdetés

Tavaly érkezett az a hír, hogy a Paramount az addig üsd a vasat, amíg forró elvet követvén egy egész írócsapatot szerződtetett a Transformers-univerzum megtervezésére és felépítésére, melyet évente szeretnének új filmmel bővíteni, kezdve egy Űrdongó-spinoffal. Most viszont egy olyan infó érkezett, aminek nem biztos, hogy mindenki örülni fog. A legújabb Transformers film, Az utolsó lovag londoni népszerűsítésén a rendező Michael Bay ugyanis elárulta, hogy még legalább 14 (!!!) filmre elegendő történetük van.

Hirdetés

Ez persze nem azt jelenti, hogy az elkövetkezendő években 14 Transformers film fog érkezni. Nem, ez csak annyit jelent, hogy van 14 történet, amik már elhagyták az írói szobát. Bay ezen kívül újfent megerősítette, hogy Az utolsó lovag lesz az utolsó filmje a franchise-on belül, valamint arról is beszélt, hogy mire számíthatunk a soron következő Transformers-filmtől:

Az utolsó lovag lerombolja majd a Transformers-franchise alapját szolgáltató legendákat, és újradefiniálja azt, hogy pontosan mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és a transformerek között háború dúl, Optimus Fővezér pedig eltűnt. A kulcs a jövőnk megmentéséhez a múltban van eltemetve, a földi transformerek titkos történelmében. A világ megmentése három emberen és egy Autoboton múlik: Cade Yeageren (Mark Wahlberg), egy angol lordon (Sir Anthony Hopkins), egy oxfordi professzoron (Laura Haddock), valamint Űrdongón. Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor szükség van arra, hogy változás történjen. Az utolsó lovagban az üldözöttekből hősök, a hősökből pedig ellenségek válnak. Csak egy világ élheti túl: az övék vagy a miénk.

A legújabb Transformers mozi, Az utolsó lovag június 22-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.