Hirdetés

Ekkorák lesznek a sárkányok a Trónok harca 7. évadában

|

Kiderült, hogy mekkorák lesznek az új szezonban a sárkányok. Nem kicsik.

Hirdetés

Múlt héten az HBO egy nem éppen hétköznapi Facebook live-ban végre feltárta a nagyvilág előtt, hogy mikor is érkezik a várva várt Trónok harca következő, 7. évada. Azóta a sorozat showrunnerei azt is elárulták, hogy hány részes lesz az utolsó szezon, így gyakorlatilag ugyanannyit tudunk az idén érkező etapról, mint az utolsóról. Ám a minap az Entertainment Weekly-nek sikerült egy kis infót szereznie a 7. évadról, pontosabban a sárkányokról.

Hirdetés

Az oldal információi szerint a sárkányok már akkora méreteket öltenek majd az új epizódokban, mint egy utasszállító repülőgép:

Az idei szezonban a sárkányok mérete megegyezik majd a Boeing 747 repülőgép méretével. Drogon lesz a legnagyobb közülük - az ő lángcsóvája 9 méter átmérőjű lesz.

- árulta el a rendező Matt Shakman. Ahogy az oldalon kiszámolták, a repülő méretei alapján 70 méter hosszú és 64 méter fesztávolságú sárkányokat kapunk majd. Shakman egyébként nem az egyedüli rendező lesz az évadban, Alan Taylor, Jeremy Podeswa és Mark Mylod lesz a másik három társa. A Trónok harca 7. évadának első epizódja 2017. július 16-án kerül bemutatásra az HBO-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.