Hirdetés

Ez lesz a Trónok harca alkotóinak új sorozata

|

Egy alternatív univerzum polgárháborúja lesz a téma.

Hirdetés

A Trónok harca sorozat alkotói egy igazán érdekes koncepcióval jelentkeznek miután elhagyják Westeros világát, az HBO ráadásul már zöld utat is adott a projektnek. Az Emmy-díjas David Benioff és Dan Weiss most sem vágják kis fába a fejszéjüket, hiszen egy olyan alternatív univerzumot készülnek létrehozni, amiben tombol a polgárháború.

Hirdetés

Confederate címet viselő sorozat azokat az eseményeket meséli el, amelyek a Harmadik Amerikai Polgárháborúhoz vezetnek. Az alternatív idővonalon futó történetben a déli államok sikeresen kiválltak az Únióból és egy olyan nemzetet hoztak létre, ahol a rabszolgaság továbbra is legális. A sorozat a Trónok harcához hasonlóan több karakter szemszögéből meséli a történetet, ezúttal a Mason-Dixon demilitarizált zóna mindkét oldalán. Lesznek itt szabadságharcosok, rabszolga vadászok, politikusok, abolicionisták, újságírók, valamint a rabszolgatartó konglomerátum vezetői és azok családjai.

"Már évek óta tervezzük a Confederate elkészítését, amit eredetileg filmként álmodtunk meg,"-mesélték a készítők. "De a Trónok harca alatt szerzett tapasztalataink azt bizonyították, hogy senki sem biztosít jobb és nagyobb vásznat a történetmesélés számára, mint az HBO."

A jelenleg futó 7. évadon kívül már csak egyetlen szezon van hátra a Trónok harcából. Az utolsó évadot követően (ami valamikor jövőre érkezik, bár szkeptikusok szerint akár 2019-re is csúszhat) Benioff és Weiss elkezdenek dolgozni új sorozatukon. Szerencsére azoknak sem kell csüggedniük, akik inkább mégtöbb Westerosra kíváncsiak, hiszen az HBO négy spin-offon is dolgozik, amelyek a népszerű sorozat lefutása után érkezhetnek a csatornára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.