Hirdetés

Több Trónok harca spin-offon dolgozik az HBO

|

Úgy tűnik, hogy a Trónok harca rajongóknak nem kell tartani az ínséges időszakoktól. A csatorna négy neves írót szerződtetett, és nem is egy utánpótlást tervez.

Hirdetés

Nincs kétség afelől, hogy a Trónok harca a világ egyik legnépszerűbb sorozata, de az HBO már-már szemtelenül igyekszik megtartani az amúgy lassan végéhez érő szériát. A csatorna négy különböző írót szerződtetett spin-off írásra, melyből akár egynél több is készülhet.

Hirdetés

A fejesek szerint egyelőre még nincs meghatározva, hogy mikorra kell elkészülniük a spin-offoknak, de már elkezdődtek a munkálatok.

Annyit időt kapnak az írók, amennyire szükségük van. Mint minden produkciónknál, akkor fogunk időpontot hirdetni, ha már készen állnak a forgatókönyvek.

A négy író neve sem titok: Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget), Brian Helgeland (A tűzben edzett férfi), Jane Goldman (Ha/Ver, Kingsman), és Carly Wray (Mad Men, A hátrahagyottak). Utóbbi kettő külön is fog dolgozni George R. R. Martin oldalán. 

A tervek szerint a spin-offok száma akár négyre is ugorhat, és itt is számíthatunk David Benioff és Dan Weiss közreműködésére, de az írói feladatot nem vállalták.

Egy tavalyi interjúban az HBO programigazgatója, Casey Bloys még sokkal visszafogottabban nyilatkozott a jövőbeli tervekről.  Akkor még úgy fogalmazott, hogy Weiss és Benioff nem zárkózik el a spin-off ötletétől, de akkor még nem láttak ki a munkából, így rá sem bólintottak egyértelműen. A gyökeres változás oka nyilván az egyre növekvő számokban keresendő. A Trónok harca az utóbbi évek egyik legjövedelmezőbb sorozatának számított, kiváltképp az HBO-nál, ahol minden eddigi rekordot megdöntött. 

De sajnos a 7. szezonra többet kell várni a megszokottnál. Április helyett most július 19-ére tolódott a dátum.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.