Hirdetés

Trónok harca animációs sorozattal erősíthet az HBO Max

|

Egy újabb formátumban is kitárulhat előttünk Westeros világa.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban egyre többet hallani a Trónok harca franchise-zá bővítéséről különféle élőszereplős előzménysorozatokkal. Az már biztos, hogy elkészül a Targaryen-ház viszontagságokkal teli történelmét bemutató House of the Dragon című széria, de épp a napokban egy kisebb léptékű történetről is szó esett, ami A Hét Királyság lovagja kötet kisregényeit adaptálná a képernyőre. A legfrissebb értesülés már egy animációs projektről ad hírt.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter hozta tudomásunkra, hogy forrásaik szerint a csatorna a két említett előzménysorozat mellett egy animációs sorozat előkészületeit is megkezdte, ami bár egyelőre nagyon korai szakaszban tart (állítólag írókat sem szerződtettek még a projekthez), de azt leszögezték, hogy a formátum ellenére az eredeti sorozat hangulatát fogja megidézni, szóval egyértelműen a felnőtteket célozná meg.

A ránk váró sztoriról egyelőre semmi sem derült ki, tehát azt sem tudni, hogy egy újabb előzménnyel lesz-e dolgunk, vagy ez valamilyen formában a nyolcadik évad utáni történésekbe engedne betekintést. Mivel Westeros megálmodóját, George R. R. Martint is bevonják ezekbe a projektekbe, egyik lehetőség sem zárható ki.

Ti örülnétek egy animációs szériának a Trónok harca világában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.