Hirdetés

A Trónok harca fináléja után kétórás dokumentumfilmmel ünnepelhetjük a sorozatot

|

Az utolsó évad elkészülésének körülményeibe tekinthetünk majd bele a dokumentumfilm által.

Hirdetés

A Trónok harca fináléjára nem lesz könnyű felkészülnie a rajongóknak és még nehezebb lesz feldolgozni a látottakat miután végigszalad a stáblista. Ha úgy tetszik egyfajta terápiás jelleggel kapunk még egy hetet az HBO-tól arra, hogy legyen mire várnunk, hiszen ekkor fogják bemutatni a lezáró évad elkészüléséről szóló dokumentumfilmet. A 8. évad egyévesre húzódó forgatása során Jeanie Finlay brit dokufilmes végig a stábbal tartott, hogy megörökítse a szórakoztatóipar egyik legambiciózusabb lezárását.

Hirdetés

A Game of Thrones: The Last Watch címmel rendelkező doksi május 26-án fog debütálni az HBO-n. A kétórás műsor során testközelből láthatjuk, hogy milyen kihívások és akadályok adódtak a Trónok harca készítése során. Az ígéretek szerint nem a szokványos kulisszák mögötti betekintést kapjuk, hanem a stábbal együtt élhetjük át a legvidámabb és a legmélyebb pontokat.

Korábban már pletykálták, hogy a sorozat azon szereplői is visszatérhetnek egy ehhez hasonló dokumentumfilmben, akik már nem lesznek részesei a 8. évadnak. Noha a leírás szerint a The Last Watch elsősorban az utolsó évadra fog fókuszálni, elképzelhető, hogy kapunk visszatekintést a múltra is.

A Trónok harca befejező, 8. évada április 14-én rajtol el az HBO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.