Hirdetés

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Trónok harca befejező évada

|

Az alkotók kissé szabadosan értelmezték a mozifilm hosszúságot.

Hirdetés

Bár az HBO még mindig hétpecsétes titokként őrzi a nyolcadik évad legapróbb részleteit is, arról már tavaly elkezdtek csicseregni, hogy pontosan milyen hosszú epizódokra számíthatunk az utolsó szezon folyamán. Bár mind az alkotók, mind az HBO fejesei igyekeztek megnyugtatni a rajongókat afelől, hogy a rövidített évad nem jelent kevesebb játékidőt, sajnos a valóság ezzel szemben az, hogy az érintettek picit túloztak, amikor a szokásosnál hosszabb epizódokat lengettek be.

Hirdetés

A minap ugyanis egy a Trónok harcánál már mindennapinak tekinthető szivárgásnak hála fény derült az utolsó etap epizódjainak játékidejére, amiket elnézve bizony sokan csalódottak lesznek. Az első két rész a maga 54, illetve 58 percével ugyanis teljesen átlagosnak nevezhető, azonban a harmadik epizód is csak mindössze 60 perces játékidőt számlál. Az évad második felénél már némileg jobb a helyzet, mivel szinte mindegyik 80 perc körül alakul, viszont ezeket összesítve sajnos kijelenthető, hogy a hetedik évadhoz hasonlóan ezúttal sem sikerült kompenzálni a lecsökkentett epizódszámot, így benne van a pakliban, hogy egyes történetszálak nem kapnak majd elég időt arra, hogy megfelelően elvarrják őket. 

A szivárgás mellett viszont nem ez az egyetlen fontos dolog, ami a Trónok harca háza táján történt, hiszen az HBO nemrég egy kulisszák mögé kalauzoló videósorozat első részével lepte meg a nagyérdeműt, ahol Berrie Gower, a széria egyik vezető maszkmestere ad némi betekintést abba, hogy többek közt miképpen is készült el az Éjkirályt alakító Vladimir Furdik sminkje (akivel mellesleg a tavalyi PlayIT-en sikerült interjúznunk is).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.