Hirdetés

A Trónok harca egyik színésze Budapesten forgat

|

Ha szerencsések vagytok, összefuthattok Bran Stark megformálójával.

Hirdetés

Nem is olyan sokára, már áprilisban megkapjuk a Trónok harca befejező évadát, azonban aki képtelen addig várni, hogy láthassa a Starkokat, az akár most is összefuthat az egyikőjükkel a fővárosunkban. 

Hirdetés

A Bran Starkot alakító Isaac Hempstead Wright ugyanis nemrég hazánkba, azon belül is Budapestre érkezett, hogy elkészítsen egy zenei klipet a Foals zenekar "Exits" című dalához, amelyet a rövidfilmekben jártas Albert Moya rendezésében láthatunk majd. A fiatal színész erről az Instagramján számolt be, ahol egy rövid ízelítőt is adott a videoklipből: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📸@aknowles

Isaac Hempstead Wright (@isaachwright) által megosztott bejegyzés,

Ha találkoztok vele, lőjetek egy közös képet, had irigykedjen az Éjkirály (akivel mellesleg interjúztunk a tavalyi budapesti PlayIT-en). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.