Hirdetés

True crime-projekt készül Armie Hammer és a Hammer-család botrányairól

|

A speciális alkotás tüzetesebben megvizsgálja majd a Hammer-család öt generációja során elkövetett állítólagos bűncselekményeket és botrányokat.

Hirdetés

Dörzsölhetik a tenyeret a true-crime alkotások rajongói. A legújabb hírek szerint ugyanis az ID és a Discovery+ közösen terveznek összehozni egy speciális alkotásként leírt filmet vagy sorozatot, amelyben Armie Hammer legutóbbi botrányait, valamint a Hammer-család korábbi eseteit járnák alaposan körbe.

Hirdetés

A tervezett projekt jelenleg a House of Hammer munkacímet viseli, amely a különféle botrányokat fogja bemutatni A magányos lovas és a Szólíts a neveden sztárjának, valamint annak családjának életéből. Az amerikai színész karrierje azután ért gyakorlatilag véget a tavalyi év folyamán, hogy több nő először nemi erőszakkal vádolta meg, majd aztán később egy újabb áldozat nem csak szexuális zaklatással, de kannibalizmus kísérletével is gyarapította a vádakat.

A Variety értesülései szerint ez a speciális alkotás archív felvételeket, valamint túlélőktől és meg nem nevezett családtagoktól származó interjúkat használ majd fel, hogy bemutassa és körbejárja ezt a "diszfunkcionális dinasztiát".

Armie Hammer egy nagy múlttal rendelkező tehetős családba született, amelynek története egészen az 1700-as évekig nyúlik vissza. Apai dédapja, Armand Hammer olajmágnás volt, akinek szülei ukrán zsidó származásúak voltak, és akik az Orosz Birodalomból vándoroltak ki Amerikába. Armie apja örökölte a család hatalmas vagyonát, amelynek becsült értéke több mint 180 millió dollárra volt akkor tehető. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.