Hirdetés

Túl bonyolult lett az Ál/Arc 2

|

Az eredeti forgatókönyvíró elmondása szerint két évbe telt, mire sikerült a stúdiónak érthetően átadni a folytatás tervezetét.

Hirdetés

Még februárban számoltunk be mi is arról, hogy több mint 20 év után próbálják feltámasztani az Ál/Arc című filmet egy folytatással. A merénylők között Simon Barrett, az eredeti forgatókönyvírója, illetve Adam Wingard, a Godzilla Kong ellen direktora találhatók, előbbi a szkriptért, míg utóbbi a rendezésért fog felelni. Arról is hírt adtunk, hogy az 1997-es film két főszereplője, Nicolas Cage és John Travolta is visszatérhetnek, az viszont csak most derült ki, hogy milyen nehezen jött össze a Paramount stúdió részéről a zöld lámpa.

Hirdetés

Barrett a napokban árulta el, hogy nem kevesebb, mint két éven keresztül házaltak a folytatás ötletével a stúdiónál, mire egy olyan változatot produkáltak, melyet a stúdió vezetői is megértettek.

"Szeretnék elmondani valamit, amit idáig nem említett senki. Adamnek és nekem két évbe telt pitchelni az Ál/Arc 2-t, mivel a pitchünk teljesen összezavarta őket. A stúdió részéről folyton azzal jöttek, hogy nagyon tetszik, amit mutatunk nekik, de hogy ki tudnánk-e fejteni, hogy bizonyos jelenetekben kinek az arca kicsodán van pontosan. Végül még fizettek is nekünk, hogy írjunk egy 35 oldalas vázlatot, amin keresztül végre mindenki megértette az elképzelésünket. Nagyon lelkesek a stúdió részéről, és őszintén szólva, nem ehhez vagyok szokva. Gyanítom, hogy a barátomnak, Adamnek is köze van hozzá a Godzilla Kong ellen idei sikere miatt. Azonban sosem tudhatod, sosem (hogy mégis miért lelkesek)."

Míg az 1997-es Ál/Arc egy egészen egyszerű alapkoncepcióval hódította meg a mozikat, addig a folytatás Barrett elmondása szerint már jóval bonyolultabb lesz, amit az iménti kis történet is szépen bizonyít. A projekt jelenleg még a szkriptírás fázisában jár, úgyhogy egyelőre nincs semmi infó arról, hogy mégis kiket sikerül majd színészként megcsípni az Ál/Arc 2-höz.

Ti el tudnátok képzelni egy folytatást, melyben az Eredet agytornáját és az eredeti Ál/Arc akció jeleneteit egyesítenék?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.