Hirdetés

Új Alien, Majmok bolygója és Kingsman filmeket ígér a Disney

|

A Foxot felvásárló Disney nem hagyja veszni a stúdió legékesebb gyöngyszemeit.

Hirdetés

Láthatunk még Alieneket és a Cézár trilógiáját lezáró Majmok bolygója: Háború sem az utolsó volt a sorban. A Disney a CinemaConon prezentálta jövőbeli terveit, ami ezúttal különösen érdekes, hiszen nemrég záródott le a Fox felvásárlása. A családbarát tartalmairól ismert stúdió hallatán sokaknál megállt az ütő, hiszen bizonytalanná vált az olyan R-es besorolást kívánó alkotások sorsa, mint például az Alien franchise. Szerencsére Mickey egér sem teljesen tökfejeket alkalmaz, így szó sincs róla, hogy eltemetnék az ehhez hasonló tartalmakat.

Hirdetés

Pontos részletekkel még nem szolgálhatunk lévén, hogy csupán nem túl régóta élhet a jogokkal a Disney, viszont a szándék már megvan a háttérben. Ridley Scott legutóbbi Alien filmje, a Covenant után kétségesnek tűnt a franchise jövője és az, hogy pont kerülhet-e Scott előzménytrilógiájának végére. Azt továbbra sem tudjuk, hogy elkészülhet-e a harmadik film - hiszen sem kritikai, sem pedig pénzügyi sikert nem aratott a legutóbbi alkotás - de az egészen biztos, hogy még több Xenomorphra számíthatunk a filmvásznon.

A Fox gondozásában egy bivalyerős Majmok bolygója trilógiát kaptunk kézhez az elmúlt évtizedben. Caesar története méltó lezárást kapott, ám nyitva maradt az ajtó a potenciális folytatások előtt. A Disney ezt könnyedén kiaknázhatja, de akár egy teljesen új irányvonalat is felvehetne. Mi csak annyit kérünk tőlük, hogy a minőségből ne adjanak alább.

A Kingsman esetében a legkevésbé meglepő, hogy folytatódik a széria. Matthew Vaughn jelenleg is egy előzményfilmet forgat, valamint már tervben van egy valódi harmadik rész is, amiben Taron Egerton is biztosan visszatér Töki szerepében. Ha a szókimondó és véres stílus nem is, de a Kingsman filmekre jellemző páratlan humor mindenképpen igazodik a Disney irányelveihez, így reméljük, hogy a továbbiakban sem gátolják meg Vaughn kibontakozását.

A konferencián állítólag az Avatarról és még Az útvesztőről is esett szó. Annyi egészen biztosan, hogy számtalan lehetőséggel gazdagodott a Disney a Fox felvásárlásakor, a kérdés már csak az, hogy miként fogják kihasználni a megszerzett IP-ket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.