Hirdetés

Új animációs filmet készít a L'ecsó és A hihetetlen család rendezője

|

Brad Bird a Skydance Animationnel rendezi meg saját sci-fi történetét.

Hirdetés

Brad Bird hamarosan újabb animációs filmmel szórakoztathat minket, aminek pikantériáját ezúttal az adja, hogy egy teljesen saját sztorit fog filmvászonra vinni. A Ray Gunnra keresztelt projekt történetét Matthew Robbinsszal (Bíborhegy, Pinokkió) együtt írták meg, és Bird bevallása szerint az 1930-as évek ponyva detektívtörténeteit vegyíti majd a sci-fi zsánerrel egy Metropia nevű fikciós városban.

Hirdetés

Bird új animációs filmjének rendezése alkalmával egy 2000 óta tartó partneri viszonynak is búcsút mond, mivel a Pixar helyett ezúttal a Skydance Animationnel fog közreműködni a projekt megvalósításában. Birdnek olyan animációs klasszikusokat köszönhetünk, mint az 1999-es Szuper haver, A hihetetlen család és annak folytatása, vagy a 2007-es L'ecsó. A hihetetlen család 2 egyébként a legtöbb bevételt hozó animációs film a mai napig, pedig már négy éve, hogy megjelent a folytatás.

Több információ egyelőre nem derült ki Bird új projektjéről, de már ennyi alapján is tudjuk, hogy mindenképpen szeretnénk látni. Nektek mi a véleményetek róla?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.