Hirdetés

Az új Dredd sorozat dark fantasyként akar működni

|

A Dredd: Mega City One producere árulta el, hogy az új sorozatban a dark fantasy elemek alkalmazásától sem riadnának vissza.

Hirdetés

Amikor bejelentették, hogy Dredd bíró történetét sorozat formájában fogják folytatni, kicsit úgy éreztük magunkat, mint a Hellboy rebootja esetében - egyrészt sajnáltuk, hogy az eredeti koncepciót nem sikerül kibontakoztatva befejezni, másrészt örültünk, hogy valamilyen más formában, de láthatjuk még az adott karaktert a filmvásznon/tévéképernyőn.

Hirdetés

Azóta nem is nagyon érkezett újabb hír a Dredd sorozat háza tájáról, ám a napokban Jason Kingsley, a Rebellion nevű produkciós cég vezérigazgatója rántotta le a leplet a sorozat lehetséges csapásvonaláról.

"A dark fantasy elemeket szeretnénk kiaknázni a sorozatban, vegyítve az ijesztőt az őrült, illetve könnyedebb dolgokkal. Elvégre egy hatalmas világról beszélünk, ahol nem kevesebb, mint 400 millió történetet mesélhetünk majd el."

Kingsley azt is elárulta, hogy reálisan nézve legalább 2 évre vannak attól, hogy debütáljon a sorozat, ám megeshet, hogy hamarabb is láthatjuk a marcona igazságosztót. Hogy ki fogja alakítani a kisképernyőn a legendás karaktert, azt még nem tudni, bár Kingsley annyit azért elejtett, hogy Karl Urbannel is el fognak beszélgetni a jövőben. A múltnak tehát nem fordítanak teljesen hátat, és ismerve, hogy Urban is mennyit kampányolt a Dredd 2-ért, biztos mutatkozni fog hajlandóság a színész részéről is, hogy ismét a fejére húzza a bírói sisakot. Ha esetleg Urban mégsem tudja elvállalni, Ti kit látnátok szívesen Dredd bíróként a TV-ben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.