Hirdetés

Új élőszereplős sorozat indul óvodásoknak a Cartooniton

|

A Turner Broadcasting bemutatja legújabb sorozatát, a Ha! Ha! Hairies-t. amelyet a hamarosan induló Cartoonito műsorblokkban láthat a közönség Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Hirdetés

A Turner ötvenkét, egyenként 12 perces epizódból álló sororozatának gyártását ugyanaz a walesi Indie Adastra nevű cég jegyzi, mint a díjnyertes Grandpa in my Pocket-et. A Ha! Ha! Hairies 2012–ben indul a Cartooiton, a Pizsmás banánok (Endemol), a Jelly Jamm (Vodka Capital) és a Baby bolondos dallamok (Warner Bros Animation) bemutatását követően. A Turner Broadcasting ugyanakkor két másik produkción is dolgozik: a hamarosan induló Gumball csodálatos világa második évadján, illetve a Ben 10-tematikájú kvízműsoron, amelynek címe Ben 10: a legnagyobb kihívás. Ez utóbbit magyar gyerekek és Puskás Peti közreműködésével láthatja a hazai közönség október 10-től. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.