Hirdetés

Új élőszereplős sorozat indul óvodásoknak a Cartooniton

|

A Turner Broadcasting bemutatja legújabb sorozatát, a Ha! Ha! Hairies-t. amelyet a hamarosan induló Cartoonito műsorblokkban láthat a közönség Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Hirdetés

A Ha! Ha! Hairies középpontjában egy kedves és vidám család áll, akiknek humorérzékénél csak a szőrzete fejlettebb. A véget nem érő poénáradatot csak a széllel-bélelt Boris Boo Hoo cseppet sem vicces merényletei szakítják meg időnkét. Az animációs elemekkel tarkított, élő szereplős sorozat egészen egyedülálló módon, a klasszikus némafilmek bohóc-és pantomim jeleneteit idézi, a karaktereket pedig a filmvászon olyan nagy mulattatói ihlették, mint Buster Keaton, Charlie Chaplin, Stan és Pan,  Rowan Atkinson és Lee Evans. A történet narrátorai két animációs szereplő, a hajas tündérek.

Michael Carrington, a Turner Broadcasting programigazgatója elmondta: “A Ha! Ha! Hairies-ben csodálatosan egyesülnek a helyzetkomikum és a klasszikus vígjátékok elemei. Reméljük, hogy a Cartoonito pikáns humorú műsorai minden óvodást rabul ejtenek.” /Turner Broadcasting/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.