Hirdetés

Új képeken a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Gyönyörű új képek és egy videó is érkezett Az utolsó Jedik forgatásáról.

Hirdetés

A Vanity Fair címlapok után most a magazinban szereplő képek is felkerültek a világhálóra egy videóval együtt, ami betekint a Star Wars: Az utolsó Jedik kulisszái mögé. A képeken többek között először láthatjuk Benicio Del Toro-t DJ és Laura Dern-t Amilyn Holdo szerepében. Emellett Canto Bight városának elegánsan öltözött lakosai is felbukkanak, valamint Carrie Fisherről is találunk olyan képeket, amelyek megmozgatják a szívünket.

A Star Wars: Az utolsó Jediket Rian Johnson írta és rendezte, a film pedig folytatja Az ébredő Erő történetét. A 8. epizódban visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Andy Serkis és Anthony Daniels. A stábhoz újként csatlakozik Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran. A film 2017. december 14-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.