Hirdetés

Új képpel érkezett egy új karakter az Avatar 2-ből

|

A jövőre debütáló Avatar folytatás végre egy új szereplőt is bemutat az Empire-nek hála.

Hirdetés

Az Empire jóvoltából egy hivatalos képen mutatkozik be az Avatar 2 egyik új szereplője, a Spider becenévre hallgató Miles Socorro, akit Jack Champion fog alakítani. A kép, amellett, hogy egy új karakterről rántja le a leplet, egyben bizonyítja az internet kételkedő népének azt is, hogy 13 év után jövőre talán tényleg megkapjuk a 2009-es eredeti film folytatását.

Hirdetés

Van egy másik pikantériája is az Empire-anyagnak, melyben kihangsúlyozásra kerül a család fontossága az Avatar 2-ben, amire valószínűleg Vin Diesel szíve szorul össze a legjobban. Spider ugyanis Jake Sully (Sam Worthington), illetve Neytiri (Zoe Saldana) fogadott emberi fia lesz, ami az első epizód eseményeinek tükrében folytonos konfliktusforrást fog eredményezni a mostohaszülők kapcsolatában. Jon Landau, a film producere nem is volt rest kifejteni James Cameron rendező megközelítését a témához.

"Ha megnézed, Jim (Cameron) a filmjein keresztül egyetemes témákat mutat be, melyek nagyobbak bármilyen különálló zsánernél. Ezúttal Jake és Neytiri köré építjük a legáltalánosabb témát, mely nem más, mint a család. Jake az emberi világból érkezik, míg Neytiri a Na'vi világ szülötte. Igazából ők egy modern, eltérő rasszból származó párnak feleltethetők meg, akik olyan gyerekeket nevelnek, akik talán nem is tudják, hogy melyik világhoz tartoznak úgy igazán."

Nos, mi csak annyit mondanánk erre, hogy még a Mátrix-trilógia is árnyaltabban kezelte a különc lét tematikáját, mint ahogy Landau tette a nyilatkozatában. De még mielőtt ingoványos terepre lépnénk rá, inkább arról faggatnánk titeket, hogy mit szóltok az első, nem túl sokat mutató hivatalos Avatar 2 képhez? Ti elhiszitek, hogy jövő ilyenkor már túl leszünk a folytatás premierjén?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.