Hirdetés

Új magaslatokba ért Nicolas Cage a kritikusok szerint

|

Cage legújabb élőszereplős filmje, a Pig kiérdemelte a filmográfia legjobb értékelését a Rotten Tomatoes kritikusai szerint.

Hirdetés

Nicolas Cage anyagi problémái miatt a 2000-es évek első évtizedének végén vállalhatlanabbnál vállalhatatlanabb projektekhez adta a nevét, amit sem a rajongók, sem a kritikusok nem tudtak megvédeni. Voltak azért projektek, amikkel meg tudta villantani színészi képességeit (mint a Joe vagy a Mandy), de ki gondolta volna, hogy pont egy malac elvesztését körbejáró film lesz az, mellyel a kritikusok körében legalábbis, ismét csúcsra érhet Cage?

Hirdetés

Márpedig ez történt. A mi általunk is kedvező fényben feltüntetett Pig immáron a legjobb értékeléssel bíró élőszereplős filmje Cage-nek a Rotten Tomatoes portálon, nevezetesen 97%-os ajánlási rátával. Hogy mit is jelent pontosan a százalékos értékelés a Rotten Tomatoeson, arról egy hosszabb cikkben értekeztünk már korábban, érdemes elolvasni.

Ha szigorúan, minden műfajt figyelembe véve nézzük Cage filmes tárházát, a Pig eredménye csupán holtversenyre elég, mivel a Pókember: Irány a Pókverzum szintén 97%-kal virít a portál élmezőnyében. Igaz, ebben az animációs filmben csupán a Noir Pókember mellékszereplőnek kölcsönözte a hangját Cage, úgyhogy a Pig esetében elmondható, hogy soha nem alakított ilyen jól főszerepben. Legalábbis a kritikusok szerint.

Ti láttátok már a filmet, és ha igen, akkor hogy tetszett nektek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.