Hirdetés

Új színészekkel erősített a Vaják harmadik évada

|

Többek közt Robbie Amellel és Meng'er Zhanggal bővül a stáb a következő felvonásra.

Hirdetés

A Netflix fantasy-sorozatának, a Vajáknak a harmadik évadát már a hónap elején elkezdték forgatni, ennek megfelelően csak idő kérdése volt, hogy végre bejelentsék az előttünk álló kalandok új szereplőit. A sorozat ezúttal négy új taggal bővült: Robbie Amell (Code 8, Resident Evil), Meng'er Zhang (Shang-Chi), Hugh Skinner (Bolhafészek), illetve Christelle Elwin felbukkanására lehet számítani majd a folytatásban.

Hirdetés

Amell egy tünde harcost, Gallatint fog alakítani, aki gerilla csapataival harcol Nilfgaard oldalán. Nem fél véleményének hangot adni, amivel sok tündét maga mellé tud állítani, ami miatt idővel a tünde királynővel is szembekerül. Zhang ezzel szemben egy driádok által örökbefogadott embert fog megszemélyesíteni, aki kiváló vadász hírében áll. Skinner Radovid herceget, Vizimir király öccsét kelti életre, míg Elwin Mistle, a Patkányok egy tagját fogja alakítani, akik Robin Hood módjára lopnak a gazdagoktól, hogy azt megosszák egymás között… és néha a szegényekkel is.

Minden bizonnyal nem ők lesznek az egyedüli újoncok a harmadik évadban, de ez egyelőre derekas indítás a vérfrissítés útján. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.