Hirdetés

Kezdetét vette a Vaják 3. évadának forgatása

|

Izgalmas fotóval harangozták be, hogy elindultak az új évad munkálatai.

Hirdetés

Élénken őrizzük még a netflixes Vaják 2. évadának emlékét, ami meglehetősen hosszú kihagyás után folytatta Geralt történetét. Noha maximálisan nem voltunk megelégedve ezzel az etappal, ez mit sem változtatott azon, hogy már most szívesen befalnánk a 3. szezont is. Nagy szerencsénkre erre most jóval kevesebbet kell majd várnunk, mint legutóbb.

Hirdetés

Olyannyira igaz ez, hogy a stáb máris belefogott a forgatásba és egy képet is posztoltak a három legfontosabb visszatérőről.

Ha esetleg nem lenne egyértelmű, a képen Henry Cavill, Anya Chalotra és Freya Allan láthatóak, akik a sorozatban Geraltot, Yennefert és Cirit formálják meg. A helyszín pedig továbbra sem egy napfényes és homokos tengerpart, hanem egy zord, havas táj, aminek azért megvan a maga hangulata. A Netflix nagylelkűnek érezte magát, így a beharangozó fotó mellé a 3. évad szinopszisát is közzétette.

"Miközben a Kontinens uralkodói, mágusai és szörnyetegei Cirire vadásznak, Geralt igyekszik elrejteni őt és megvédeni újraegyesült családját azoktól, akik eltipornák azt. Yennefer, Ciri varázsló mentora Aretuza jól őrzött erődítményébe vezeti őket, ahol azonban a várt segítség helyett a politikai korrupció, sötét varázslat és árulás csataterén találják magukat. Ellen kell állniuk és mindent kockára tenniük, ha nem akarják örökre elveszíteni egymást."

Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor láthatjuk a kész évadot, de az biztosnak tűnik, hogy ezúttal nem kell éveket várnunk a folytatásra. És amíg a fő szál következő fejezete készül, addig a Blood Originre is érdemes lesz odafigyelni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.