Hirdetés

Új Zöld Darázs film készülhet A láthatatlan ember rendezőjével

|

Leigh Whannell egy sokkal komolyabb filmet rendezhet, mint amilyen az előző, 2011-es próbálkozás volt.

Hirdetés

Bár néha úgy tűnik, hogy az elmúlt években a létező összes képregényt adaptálták már filmre vagy sorozatra, mindig van új a nap alatt. Jobban mondva, a stúdiók bármikor élhetnek a remake vagy a reboot eszközeivel, hogy új köntösben mutassák be a már egyszer vagy többször bemutatott karaktereket. Most a Universal a Zöld Darázst próbálja meg feltámasztani. 

Hirdetés

Legfrissebb emlékeink 2011-ből vannak, amikor is a Sony égisze alatt Seth Rogen bújt bele a karakter bőrébe, szárnysegédjét, Katót pedig Jay Chou alakította. Ez egy humoros hangvételű adaptáció volt, ami nem is feltétlen lett sikeres, ám a Universal ezúttal inkább az eredeti képregény, és az 1966-os tévésorozat szellemiségét akarja majd átültetni az új elgondolásban.

Hogy ez immáron sikeres legyen, a Universal A láthatatlan ember rendezőjét, Leigh Whannell-t környékezte meg, és az eddigi pletykák arról szólnak, hogy a direktor hajlik is a projekt elvállalására. Whannell nemrégiben dobbantott a Ryan Goslinggal készülő Farkasember éléről, ám korábbról olyan filmeket köszönhetünk neki, mint az első Fűrész filmek vagy a Puliwood szerkesztőségének egyik kedvence, az Upgrade.

Szerintetek Whannell jó választásnak bizonyulna a film rendezői székébe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.