Hirdetés

Újabb évaddal folytatódik a Barry az HBO Maxon

|

Jelenleg a harmadik szezon fut.

Hirdetés

Viszonylag sokat kellett várnia a rajongóknak arra a második évadot követően, hogy megkapják a Barry folytatását, és úgy tűnik, hogy az HBO Max nem szeretne egy újabb elnyújtott várakozási periódust. Az HBO Programming EVP-je Amy Gravitt ugyanis bejelentette az éppen futó harmadik évad közepén, hogy berendelték a folytatást, aminek forgatási munkálatai akár még idén nyáron elkezdődhetnek.

Hirdetés

A Bill Hader és Alec Berg által készített Barryben előbbi egy címszereplő kiégett bérgyilkost játszik, aki színészkedésre adja a fejét. Az erős fekete humorral operáló sorozatot nemcsak a nézők, hanem a szakmai kritikus tömeg is imádta, aminek nyomán Emmy-díjjal is gazdagodtak a közreműködők. A berendelésen túl az is kiderült, hogy a negyedik évad mind a nyolc részét Hader fogja rendezni.

Ti örültök, hogy még több Barryvel gazdagodunk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.