Hirdetés

Újabb forrás állítja, hogy Anakin Skywalker és Darth Vader is szerepel az Obi-Wan-sorozatban

|

Kiderülhetett némi információ a cselekményről.

Hirdetés

A még tavaly augusztusban bejelentett Obi-Wan Kenobi sorozatról a napokban ismét egyre többet hallani, ami remélhetőleg egyet jelent azzal, hogy hamarosan elkezdődhet a forgatás. Nemrég Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke elárulta, miszerint a sorozat mini, tehát csak egyévados lesz, és ezzel együtt olyan hírek is felmerültek, hogy ráadásul hat helyett négy részből áll majd. Mivel az eredetileg mozifilmnek induló projektet alakították át végül sorozattá, ez nem feltétlenül okozhat meglepetést, az viszont már annál inkább, hogy milyen visszatérő szereplőkkel terveznek benne a messzi-messzi galaxisból.

Hirdetés

Mióta a Kessel Run Transmissions csapata hetekkel a leleplezés előtt beszámolt a készülő újabb Star Wars animációs sorozatról, a The Bad Batch-rőlsokan kiemelt figyelemmel követik a jelentéseiket. Ezúttal az Obi-Wanra fókuszáló szériáról tudtak meg információkat: egyrészt megerősítik a korábbi híreszteléseket, hogy mind Anakin Skywalker, mind Darth Vader szerepelni fog benne, miközben elmondásuk szerint a népszerű klónkapitány, Cody és az általa irányított 212-es Támadó Zászlóalj is tiszteletét teszi.

Cody a Klónok háborúja alatt Obi-Wan Kenobi beosztott klónparancsnokaként szolgált, és a felbukkanása egyértelműen alátámasztaná a pletykákat, miszerint a Disney+-sorozat a klónháborús időszakhoz is visszakacsintana, feltehetően flashbackek formájában. Az előzménytrilógia után visszatérő Hayden Christensen is ezekben a jelenetekben játszhatná el ismét Anakin Skywalker karakterét, és a forrás ráadásul azt is tudni véli, hogy a rajzfilmekben látott háborús uniformisát öltheti magára. Ami Darth Vadert illeti, a Sith nagyúr állítólag nem csak cameószerepet kapna, hiszen a sorozat egyik történetszála az egykori mestere utáni keresésébe adna betekintést, ami a kánon ismeretében eredménytelenül zárult.

Természetesen mindezt továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni, a Lucasfilm ugyanis semmit nem erősített meg hivatalosan a híresztelések közül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.