Hirdetés

Újabb képek és egy ígéret is érkezett A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozathoz

|

A Gyűrűk Ura előzménysorozat nem akar a Trónok harca nyomdokaiba lépni.

Hirdetés

Az Amazon az elmúlt hetekben alaposan rákapcsolt a szeptemberben rajtoló A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című szériájának promózására, hiszen előbb karakterposztereket kaptunk, majd belengették a Super Bowlon lejátszandó első trailert is. Ezzel nem elégedtek meg, és a múltkori torzókat és kezeket ábrázoló képek után végre egész alakos anyagokat kaptunk a széria szereplőiről a Vanity Fairnek köszönhetően.

Hirdetés

A képeken visszaköszön Galadriel és Elrond is, akiknek ifjabb változatait ezúttal Morfydd Clark (Saint Maud), illetve Robert Aramayo fogják alakítani. Rajtuk kívül egy törp párost is kapunk Disa és a legendás Durin személyében, őket Sophia Nomvete, valamint Owain Arthur fogják megformálni. A széria showrunnerei, Patrick McKay és J.D. Payne lesznek, akik a Vanity Fairnek A hatalom gyűrűi ambícióját is megfogalmazták.

"Sokat beszéltünk Tolkien könyveinek hangulatáról. Ez egy olyan anyag, ami néha félelmetes, máskor nagyon feszült, vagy akár igazán politikai jellegű, és megint máskor akár túlságosan is szofisztikált. Azonban ezzel együtt szívet melengető, életigenlő és optimista is egyben. Ez egy barátságról, testvériségről szóló történet, amiben az esélytelenebbek legyőzik a nagy sötétséget… Egy olyan sorozatot szeretnénk készíteni, melyet a 11, 12, 13 éves gyerekek is megnézhetnek még akkor is, ha néha fel kell majd húzniuk a takarót a szemük elé a túl ijesztő jeleneteknél."

Bár a média bizonyos képviselői a Trónok harca pótlékaként hirdette A hatalom gyűrűit, a Tolkien regényeket ismerő és szerető olvasók tisztában lehetnek vele, hogy ez a kijelentés mekkora túlzás volt. Örvendetes most a showrunnerektől is ezt hallani, hogy hűek maradnak Tolkien regényeinek tónusához, és a Trónok harca másolása helyett megmaradnak inkább A gyűrűk urának. Mi ez, ha nem a hatalom gyűrűjéről való lemondás, kérjük szépen?!

Ti mit szóltok a nyilatkozathoz és az új képekhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.