Hirdetés

Újabb spin-off készülhet a John Wick univerzumban

|

Egy másik karakter is megkaphatja önálló kalandját.

Hirdetés

Valószínűleg a Lionsgate sem gondolta még 2014-ben, hogy mekkora univerzummá nőheti ki magát a John Wick. Az átütő kritikai és pénzügyi siker azonban nem várt elismerést hozott a franchise-nak, aminek köszönhetően jövőre már negyedik alkalommal térhet vissza Keanu Reeves, mint a Rémkirály, miközben készül egy sorozatos spin-off (ami ráadásul hazánkban forog), és érkezhet egy női főszereplős spin-off film is Ana de ArmasszalSőt, a legújabb hírek szerint itt még nincs vége a világ bővülésének.

Hirdetés

A harmadik rész egyik új, és azonnal közkedveltté vált karaktere, a Halle Berry által éltere keltett Sofia ugyanis lehet, hogy szintén megkapja önálló kalandját. A színésznő legújabb projektje kapcsán adott interjút az IGN-nek nemrég, amely során szóba jött a John Wick harmadik részében megismert karakterének a jövője is. Mint kiderült, a színésznő nem fog megjelenni a jövőre érkező John Wick 4-ben, ám ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ennyi volt a karakternek:

Sofia nem szerepel a következő John Wick filmben. De lehetséges, hogy lesz egy Sofia-film... egy saját filmje. Az ugyanis lehet, hogy nem tűnik fel a John Wickben, de attól még ugyanúgy végzi valahol a saját dolgait.

Berry persze ennél többet nem árult el, így nem tudjuk, hogy a színfalak mögött tényleg zajlanak-e a tárgyalások egy ilyen filmről, vagy csak a színésznő fejezte ki vágyait ezzel kapcsolatban. Reméljük hamarosan kiderül. A John Wick 4. 2023. március 24-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.