Hirdetés

Újabb Star Wars képregénysorozaton ügyködik a Marvel

|

A Marvel Comics úgy van vele, hogy addig menjen Az utolsó Jedik, ameddig még vannak utasai a hype-vonatnak.

Hirdetés

A jelek szerint a Marvel Comics ezúttal (is) addig kívánja ütni a vasat, ameddig a Star Wars: Az Utolsó Jedik lufija végérvényesen ki nem pukkad majd. Történt ugyanis, hogy nemrég rántották le a leplet egy frissen induló új képregényfolyamról, amely az űropera legutóbbi felvonásának cselekményét lesz hivatott kibővíteni.

Hirdetés

Ugyan az előzetesen csepegtetett információk még meglehetősen szegényesek, annyit azonban már biztosra vehetünk, hogy a történet - csakúgy, mint az új trilógia - Rey, Poe és Finn kalandjait helyezi majd az események középpontjába. Azonban a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetet és a Star Wars: Lázadókat is jegyző Gary Whitta minije a filme(ke)t mintegy kiegészíteni, semmiképpen sem újramesélni lesz hivatott. Ezt pedig az a tény is tovább erősíti, hogy az alkotó elmondása szerint a cselekmény során olyan események kerülnek majd bemutatásra, amik a filmben egyáltalán nem, vagy csupán csak érintőlegesen kaptak szerepet. Whitta története egy mindösszesen hat részből álló minisorozat lesz majd, amelyet a Star Wars Annualt, a Hawkeye-t és a The Visiont is rajzoló Michael Walsh fog illusztrálni.


"Túlerőben az ellenállás, Luke Skywalker is megkerült. A Lázadók az egyre növekvő gonosszal szemben veszik fel a kesztyűt, az Első Rendet pedig csak és kizárólag a hősök tudják megfékezni abban, hogy uralmuk alá hajtsák az egész galaxist."


A Marvel's Last Jedi képregény átiratának első két száma május másodikán debütál majd, a borítókért pedig Mike del Mundo és Joe Quesada felelnek majd. És igen, azok ott bizony porgok, kérem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.