Hirdetés

Újabb színészekkel bővült Zack Snyder sci-fi szamurájfilmje

|

A Rebel Moonhoz többek között Charlie Hunnam is csatlakozott.

Hirdetés

Egyelőre még nem kezdődtek el Zack Snyder következő projektjének, a Rebel Moonnak a forgatási munkálatai, ám úgy tűnik, hogy a rendező nem viccelt, amikor egy ambiciózus filmről mesélt az érdeklődőknek. Az eredetileg Star Wars-projektnek induló, majd saját sztorivá fejlődő Rebel Moonhoz idáig Sofia Boutella (A múmia), Jena Malone (Neon démon), Staz Nair (Supergirl), valamint Sky Yang (Halo) csatlakoztak, most pedig egy újabb kör után bővült a csapat, nem is akármilyen nevekkel.

Hirdetés

Charlie Hunnam a Kemény motorosok óta keresi azt a filmprojektet, amellyel úgy igazán megszilárdíthatná a nevét az A-listás színészek között, és talán pont a Rebel Moon fogja valóra váltani eme céljait. Hunnamen kívül az elmúlt években leginkább a Joss Whedonnal való csörtéivel a köztudatban maradó Ray Fisher is csatlakozott, ami nem meglepő, hiszen a színész többször is méltatta Snyder munkásságát Az igazság ligája film kapcsán. A harmadik nagyobb név Djimon Hounsou, aki nem is olyan régen a King's Man: A kezdetekben tűnt fel. A sort Doona Bae zárja, aki az utóbbi években dél-koreai sorozatokban villogott, többek között A nyugalom tengerében.

A Rebel Moon munkálatai várhatóan az év második felében kezdődnek el, az elkészült film pedig egyedül a Netflixen lesz elérhető. A rendező által sci-fi szamurájfilmnek titulált projektben egy fiatal nő verbuválja össze a környező bolygók legjobb harcosait, miután saját világát egy gonosz uralkodó próbálja meg meghódítani.

Az újabb színészek csatlakozásával együtt napvilágot látott Snyder néhány látványterv a Rebel Moon világával kapcsolatban, melyek egy ígéretes koncepció látszatát keltik.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.