Hirdetés

Újabb zsákmányt szerzett A Viszkis

|

Amióta Kincsem bevágtatott, azóta megállíthatatlanok a magyar filmek a mozik jegypénztárainál.

Hirdetés

A Kontrollt is rendező Antal Nimród nemrég bemutatott filmje, az 1990-es évek híres-hírhedt bankrablójáról, Ambrus Attiláról forgatott thrillere tovább folytatja a menetelését felfelé a nézettségi listán.

Hirdetés

A forgalmazó közleménye alapján a Viszkisre 8 héttel a premierje után a 300 ezredik néző is megváltotta a mozijegyet, ezzel pedig a film továbbra is szerepel a legnézettebb top 10-es listán, ráadásul a filmet továbbra is játsszák a mozik, a nézőket pedig még mindig érdekli a történet, így lesz ez még több is. 

Nimród egyébként már visszatért Hollywoodba, egy új projekt előkészítésén dolgozik. Izgatottan várjuk, hogy mit készít el legközelebb, addig is olvassátok el a Klem Viktorral készített interjúnkat, ha esetleg kimaradt volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.