Hirdetés

Újra együtt dolgozik a Looper rendezője és főszereplője

|

A páros harmadik közös munkája körül még sok a kérdőjel - ahogy az egy krimitől el is várható.

Hirdetés

Rian Johnson karrierét bajosan lehetne villámgyorsnak bélyegezni. Ugyan az 1973-ban született író-rendező első nagyjátékfilmje, a 2005-ös Brick tisztes sikernek bizonyult, ám a világot nem rengette meg. Az utána következő, 2008-as Szélhámos fivérek pedig kis túlzással élve még azokat sem nagyon érdekelte, akik dolgoztak rajta - hát még a nézőket.  

Hirdetés

2010-től kezdődően azonban felgyorsultak az események: Johnson a Breaking Bad több epizódjának megrendezése mellett a Looper - A jövő gyilkosával is öregbítette hírnevét. A Star Wars: Az utolsó Jedikről vagy a 2019 bombameglepetésének számító, és 2024-ig trilógiává bővülő Tőrbe ejtvéről nem is beszélve. A ha lassan is, de befutó direktor a legfrissebb hírek szerint visszatér a sorozatokhoz, és nem túl meglepő módon az aktuális trendekhez illeszkedve egy streamingszolgáltatónak, jelesül a Peacock számára készít egy projektet. 

A Poker Face címen futó sorozatnak jószerivel csak az alapkoncepcióját ismerjük. A drámai elemekkel feldúsított krimiben a Narancs az új fekete és a Végtelen matrjoska szériák sztárja, Natasha Lyonne minden részben más-más gyilkosság szálait igyekszik kibogozni. Újítónak vagy különlegesnek bajosan nevezhető koncepció. Persze, az ördög, ahogy az lenni szokott, gyaníthatóan ezúttal is a részletekben bújik meg.

Emellett az is a konkrét információk közé tartozik, hogy Johnson újfent Joseph Gordon-Levittre osztott egy szerepet. Viszont azt, hogy Gordon-Levitt csupán egy rész erejéig brillírozó epizodistaként, vagy hangsúlyos mellékalakként, netán a főhősnő társaként tűnik-e majd fel, azt homály fedi. Egy dolog azonban biztos: a Brick és a Looper után alighanem az összhang rendben lesz.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.