Hirdetés

Újra él A holló reboot, az Az bohóca fogja eljátszani a karaktert

|

Főszereplőre talált a régóta készülő projekt.

Hirdetés

Utoljára 2016-ban hallottunk A holló újragondolt változatáról, pedig már akkoris legalább 6 éve készült a projekt. Akkor úgy tűnt, hogy Jason Momoa játszhatja el az antihős karaktert, ám ebből végül nem lett semmi, és évekig parkolópályára került az egész. Most azonban végre friss információk érkeztek a film háza tájáról.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis végre megtalálták a főszereplőt Bill Skarsgard személyében, aki Pennywise-t, a bohócot alakította a 2017-es és 2019-es Az horrorfilmekben. A természetfeletti bosszú-thriller újragondolását Rupert Sanders rendezi majd, aki olyan filmeket hozott össze korábban, mint a Hófehér és a Vadász, valamint a Ghost in the Shell.

A holló egy független képregény, amelyet James O'Barr írt és rajzolt az 1980-as évek végén, és Eric Draven és menyasszonya sötét történetét mesélte el, akiket egy banda megtámad, meggyaláz és megöl. A férfi ezután visszatér a halálból (egy varjú feltámasztja), és bosszút áll azokon, akik elvették az életét és szerelmét.

1994-ben már készült egy adaptáció belőle, amely mind a pénztáraknál, mind pedig a kritikusoknál sikeres lett. Ezt azonban beárnyékolta a film főszereplőjének, Brandon Lee-nek tragikus halála, amit a forgatáson egy kellékfegyver okozott. Ezt követte még két, egyenesen DVD-re érkező folytatás 2000-ben és 2005-ben, ám egyik sem lett siker.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.