Hirdetés

Joker - újra kellett írni a forgatókönyvet, miközben éppen forgattak

|

A készülő bohócos film egyik szereplője, Zazie Beetz nyilatkozta az MTV interjújában, hogy ingoványos talajra tévedtek a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

Még szeptemberben arról számoltunk be, hogy a Todd Phillips rendezése alatt készülő új Joker film egész jó úton halad a mozik felé, hiszen a kazalnyi megjelent kép mellett eredeti, forgatási videókat is láthattunk.

Hirdetés

Most viszont a film egyik színésze, Zazie Beetz (Deadpool 2) elárulta a legutóbbi interjújában, hogy több igencsak fontos probléma merült fel a Jokerrel kapcsolatban, többek közt az is, hogy újra kellett írni a forgatókönyv nagy részét.

"Sajnos nem mondhatok semmi konkrétat. Kemény és sötét lesz a film. (nevet). De például én még nem láttam belőle egy jelenetnyi vágást sem. (…) A forgatókönyv nagyon jó volt, de teljesen át kellett írnunk az egészet, miközben éppen forgattunk. Szó szerint bementünk Todd (Phillips - a rendező) lakókocsijába, és egy este alatt átírtuk a jeleneteket, majd gyorsan meg is csináltuk azokat. (…) Miközben éppen sminkeltek minket, meg feltették a maszkokat, aközben megtanultuk az új szövegeinket, majd leforgattuk, viszont kb. három hét után újra kellett vennünk az egészet. Mindezt gyorsan kellett csinálnunk, mert nem volt rá másik lehetőségünk, hiszen Joaquin (Phoenix - a főszereplő) baromi sokat lefogyott már. Később ugye már nem vehettük fel újra, szóval valami mást kellett kitalálnunk…"

 - nyilatkozta Zazie Beetz. A hallottak alapján eléggé ingoványos területre futott ki a Joker film, hiszen valóban csak egy, maximum két lehetőségük van felvenni a jeleneteket, mert Joaquin Phoenix sok kilót lefogyott. Feltételezhetően fordított módszert alkalmazott, mint Robert de Niro a Dühöngő bika forgatásán, hiszen ott De Nirónak a film végére fel kellett szednie magára jó sok kilót. Az interjú idézett részletét az MTV News posztolta ki a Twitter oldalára:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.