Hirdetés

Unicorn Store - megérkezett Brie Larson rendezői debütálásának első előzetese

|

A Netflixre érkezik a színésznő következő filmje.

Hirdetés

Nem csak a képregények világában láthatjuk majd idén Brie Larsont, hanem egy kisebb hangvételű alkotásban is, ugyanis a Marvel Kapitány és a Bosszúállók: Végjáték között érkezik a Netflixre a színésznő első rendezése, a Unicorn Store. Ebben a filmben Larson egy Kit nevezetű fiatal lányt alakít, aki egzisztenciális válságban van: nem fejezte be a művészeti iskolát, otthon él a szüleivel miközben csak ideiglenes munkákat vállal. Az élete azonban egy nagy fordulatot vesz, amikor meghívást kap egy titokzatos áruházba, ahol hajlandóak teljesíteni az ő legnagyobb álmát: hogy legyen egy saját unikornisa.

Hirdetés

A film április 5-én érkezik a Netflix kínálatába, főbb szerepben pedig feltűnik még Samuel L. Jackson, Joan Cusack és Bradley Whitford.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.